Ετήσιο Σεμινάριο Κριτών Μορφολογίας

announcement show judges test 1

Η Eπιτροπή Kριτών Mορφολογίας ανακοινώνει ότι το ετήσιο Σεμινάριο για τους Υποψήφιους και Δόκιμους Κριτές Μορφολογίας θα διοργανωθεί από την Επιτροπή Κριτών Μορφολογίας την Δευτέρα 13/05/2024 και ωρα 18.30 μμ στα γραφεία του ΟΚΑΔΕ (Σπύρου Πάτση 5, Αθήνα - https://goo.gl/maps/8bAmZrJPaFpBKxhYA ).

Ο Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Richard PAQUETTE και το θέμα του: Κατασκευή και κίνηση του σκύλου

Λίγα λόγια για τον κ. R. PAQUETTE:

Ασχολείται με καθαρόαιμους Λέικλαντ Τέρριερ, είναι η φυλή με την οποία έχει ασχοληθεί και αναδείξει πάνω από 250 Καναδούς Πρωταθλητές, 175 Πρωταθλητές Αμερικής, 20 διαφορετικούς Καλύτερους Έκθεσης και 12 σκύλους που έχουν κερδίσει National Specialty.
 
Είναι πλέον συνταξιούχος επαγγελματίας χειριστής σκύλων, ένα επάγγελμα που απολάμβανε για 15 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έκανε πάνω από 500 πρωταθλητές σε 80 διαφορετικές φυλπές και κέρδισε πάνω από 150 τίτλους "Καλύτερος Έκθεσης όλων των φυλών" με 16 διαφορετικές φυλές. Επίσης, ήταν ιδιοκτήτης και κυναγωγός ενός Λέικλαντ Τέρριερ, του "Danny", Am Can Bda Ch Jamelyn's Second Edition που αναδείχθηκε Καλύτερος σκύλος όλων των φυλών στον Καναδά το 1989.
Το Σι Τζου «Panda» Am Can Ch Wenrick's Don't Stop Believing κέρδισε την Ομάδα Τόι στις αριστοκρατικές εκθέσεις του Westminster Kennel Club στο Madison Square Gardens στη Νέα Υόρκη το 2016.
 
Μέλος Δ.Σ. των Ομίλων φυλών, Γενικών Ομίλων και Ειδικών και σήμερα είναι Διευθυντής του Κυνολογικού Ομίλου Καναδά και Πρόεδρος του Ομίλου Σι Τζου του Καναδά. Έχει τιμηθεί με την ανάδειξή του σε Ισόβιο Μέλος στον Κυνολογικό Όμιλο του Καναδά, του Sudbury & District Kennel Club και το Ομίλου Σι Τζου του Καναδά, καθώς και με την ιδιότητα μέλους της Ένωσης "Canadian Professional Handlers Association".
 
Είναι Κριτής όλων των φυλών από τον Κυνολογικό Όμιλο του Καναδά, ιδρυτικό μέλος της Canadian Dog Judges Association (CDJA) και μέλος της American Dog Judges Association (ADSJA).
Εκτός από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, έχει κρίνει σε Αργεντινή, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Βερμούδες, Βραζιλία, Κολομβία, Χιλή, Περού, Ουρουγουάη, Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, Μεξικό, Νικαράγουα, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Γκάνα, Ουγκάντα, Νότιο Αφρική, Ισραήλ, Ισπανία, Δανία, Ιταλία, Φινλανδία, Λετονία, Κροατία, Ρωσία, Σουηδία και Ιρλανδία.

Το Σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για τους Υποψήφιους και τους Δόκιμους Κριτές Μορφολογίας και προαιρετικό για τους υπόλοιπους Κριτές.
Θερμή παράκληση όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με email έως τις 08/05/2024 για την καλύτερη οργάνωση του Σεμιναρίου.