Η Ελληνο-Ιταλίδα Μπλόντυ, γράφει ιστορία!

CRUFTS23A    CRUFTS23B     Είμαστε πολύ περήφανοι σαν Έλληνες που για πρώτη φορά στην ιστορία

της μεγαλύτερης έκθεσης στον πλανήτη - το CRUFTS 2023 - ένας σκύλος ελληνικής ιδιοκτησίας και καταγωγής, που γεννήθηκε όμως στην Κοσεντζα της Καλαβρίας της Ιταλίας με εκτροφέα τον Matteo AUTOLITANO και «αρωγό» το Νικόλα ΚΑΝΑΛΕ, ειναι παγκόσμια γνωστή Ελληνο-Ιταλική σχέση και συνεργασία τους κατακτάει το RBIS
Η Μπλόντυ, ή επίσημα
GRAND GR. Ch. AIRZEPPELINE DELIA, ζει στην Αθηνα στο σπίτι της Λουίζας και του Δημήτρη, και τυπικά ανήκει στο Νικόλα.
Η ελληνίδα μητέρα της δε, η GR. Ch. Aryakas FOTINI, είναι επίσης η μητέρα του MULTI BIS/BISS Multi CH. Aryakas PEGASOS, που μας έκανε εθνικά υπερήφανους το 2017, κερδίζοντας πάλι την ομάδα των ποιμενικών στο CRUFTS!
Είναι η πέμπτη φορά για τον γνωστό έλληνα εκτροφέα, που εμπλέκεται τόσο άμεσα με σκύλο ιδιοκτησίας ή εκτροφής ή και τα δυο κερδίζοντας «Καλύτερος Φυλής στο Crufts.
Το πρότυπο της φυλής των Παλαιών Αγγλικών Ποιμενικών, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει φωτογραφία Ελληνικής Εκτροφής σκύλο τον επίσης «Record Breaker” MULTI BIS/BISS MULTI CH. Aryakas COSMO JUNIOR, που βέβαια είναι κι αυτός στο γεννεαλογικό δέντρο της φετινής νικήτριας!

Η Μπλόντυ, έγραψε πραγματικά ιστορία, γιατί πρώτη φορά και στα Παγκόσμια Κυνολογικά χρονικά, Παλαιός Αγγλικός Ποιμενικός κερδίζει τόσο μεγάλο τίτλο στο CRUFTS!