Διεθνείς Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων Ιχνηλατών CACT/CACIT & Επιλογή Εθνικής Ομάδας

Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα Γρεβενά ένα κυνοφιλικό διήμερο αφιερωμένο στους Ιχνηλάτες, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι 1οι Διεθνείς Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων Ιχνηλατών Σκύλων.

icnhilates1

icnhilates2a  icnhilates3   icnhilates5   icnhilates9

 

icnhilates7     icnhilates8    icnhilates6smallicnhilates7small   icnhilates4small1   


Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Κ.Ο.Ε., κκ. Δημήτρης Γκουζούνας και Χρήστος Ψυχάρης.
Κριτές ήταν οι κκ Gian Carlo Bosio, Πρόεδρος της Επιτροπής Ιχνηλατών της FCI, Radivoje Tomasevic, Πρόεδρος της Επιτροπής Ιχνηλατών της Σερβίας, Aleksandar Beljic, Αθανάσιος Γκόπης, Πρόεδρος του Ο.Φ.Ε.Ι. και εκπρόσωπός μας στην Επιτροπή Ιχνηλατών της FCI, Φώτης Πεσιλής και Γιάννης Φραγγίδης.
Επίσης έγινε το Σεμινάριο Κριτών Εργασίας Ιχνηλατών με θέμα την Ανάλυση των Κανονισμών του Κυπέλλου Ευρώπης Ιχνηλατών Σκύλων.
Με τους Αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ευρώπης Ιχνηλατών 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Cacak της Σερβίας.
Η Εθνική μας Ομάδα απαρτίζεται από τις Αγέλες των κ.κ. Μάριου Αναστασίου, Παναγιώτη Καραδήμα και Μιχάλη Πεζίκογλου, ενώ αναπληρωματική θα είναι η αγέλη του κ. Ιωάννη Γκουνέλα.
* Νικητής της πρώτης ημέρας αναδείχθηκε η αγέλη του κ. Μ. Αναστασίου, με 184,17 βαθμούς και χαρακτηρισμό “Εξαίρετος” και στον σκύλο της ΜΟΡΤΗΣ /MORTIS (ΒΕΚ-158052) απονεμήθηκε η πρώτη πρόταση CACIT στην Ελλάδα, ενώ στον θηλυκό σκύλο ΛΑΡΑ / LARA (BEA1-14382) απονεμήθηκε η πρώτη πρόταση RCACIT. Επιπλέον η αγέλη του κ. Π. Καραδήμα μπήκε στην βαθμολογία με 134,5 βαθμούς και χαρακτηρισμό “Σχεδόν Καλός”.
* Την δεύτερη μέρα η αγέλη του κ. Π. Καραδήμα μπήκε και πάλι στην βαθμολογία με 165,17 βαθμούς και χαρακτηρισμό “Εξαίρετος”, καθώς και η αγέλη του κ. Δημήτρη Ντάβαρου με 142 βαθμούς και χαρακτηρισμό “Καλός”.