ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΒΑΝΙΟ

sinantisi koe livanios 
Συνάντηση με τον Υφυπουγό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο, μετά από πρόσκλησή του, πραγματοποίησαν την 7η Οκτωβρίου 2020, η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Γαλανού & το Μέλος κ. Γιάννη Βλάχος, εκπροσωπώντας το ΔΣ του ΚΟΕ.
Η συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα, έγινε σε πολύ θετικό & φιλικό κλίμα, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν ιδιαίτερα τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος, αλλά & γενικότερα αυτά που καθορίζονται από τον Ν.4039/12.
Με εντολή του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τις πολυαναμενόμενες τροποποιήσεις του Ν.4039/12, επεξεργάζεται πλέον ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος & το επιτελείο του, ο οποίος μας έδειξε ότι είναι σε βάθος γνώστης των θεμάτων -δεσποζομένων & αδεσπότων-, με πρωτοποριακές ιδέες, αλλά & ανοιχτός στο να ακούσει αυτά που είχαμε να του πούμε, ως κυνόφιλος ο ίδιος & ιδιοκτήτης ενός Κοκονιού !
Καταθέσαμε Υπόμνημα με τις θέσεις & τις προτάσεις-αιτήματα του ΚΟΕ (όπως αυτό συντάχθηκε μετά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 16.04.2018) για τροποποίηση Άρθρων του Ν.4039/12 & ο κύριος Λιβάνιος μας ενημέρωσε ότι το Νομοσχέδιο & οι τροποποιήσεις του θα εισαχθούν εντός του έτους από το Υπουργείο Εσωτερικών πλέον & όχι από το ΥΠΑΑΤ.
Ελπίζουμε σύντομα να υλοποιηθεί η Τροποποίηση του Νόμου & να είναι προς όφελος όλων των Ζώων Συντροφιάς, λύνοντας τις γκρίζες ζώνες που ταλαιπωρούν για χρόνια όλους όσους τα αγαπούν & ασχολούνται με την προστασία & την ευζωία τους, εναρμονιζόμενος πλέον με τα ισχύοντα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.