ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL TOY K.O.E.

new email

Το νέο e-Mail του ΚΟΕ & η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού !!!
Το νέο e-Mail του ΚΟΕ είναι:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε αυτό, εκτός των περιπτώσεων που γνωρίζετε σε ποιο Τμήμα αφορά το θέμα σας, οπότε παρακαλούμε να επιλέγετε ένα από τα παρακάτω. Το παλιό μας e-Mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) θα συνεχίσει να ισχύει για κάποιο διάστημα ακόμα.

  • Γενεαλογικοί Χάρτες —> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Εγγραφή Γενεαλογικών Χαρτών εξωτερικού —> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Πιστοποιητικά Πρωταθλητών —> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Βιβλιάρια Εργασίας —> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Παρακαλούμε λόγω των περιοριστικών μέτρων αποφυγής διάδοσης του covid-19, να χρησιμοποιείτε το e-Mail, Fax ή ΕΛΤΑ για υποβολή αιτήσεων ή άλλων εγγράφων.
  • Ήδη σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στο γραφείο εργάζονται 4 υπάλληλοι, ενώ 2 εργάζονται από το σπίτι τους (τηλεργασία).
  • Το Δ.Σ προτρέπει τους: Μέλη, Εκτροφείς & Ιδιοκτήτες, στο βαθμό που μπορούν & για τη δική τους μεγαλύτερη προστασία & εξυπηρέτηση, να επιλέγουν την εξόφληση των όποιων υποχρεώσεών τους μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής πληρωμής (web-banking).Our Kennel Club’s NEW E-MAIL is:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Please use this one, although our old one (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) will still be in use for some time.
For CHAMPION CERTIFICATES’ applications, please use the direct e-mail of the department: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.