Τιμητική Εκδήλωση για τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο

IoannaandFamellosAndDimitris1

IoannaandFamellosAnd Dimitris2IoannaandFamellosAnd Dimitris3IoannaandFamellosAnd Dimitris4IoannaandFamellosAnd Dimitris5

Με μεγάλη επιτυχία & προσέλευση περισσότερων από 150 ατόμων, στέφθηκε η Εκδήλωση που οργάνωσε χθες ο ΚΟΕ στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου (που μας προσφέρθηκε ευγενώς) προκειμένου να τιμήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο για τις Υπουργικές Αποφάσεις που υπέγραψε στις αρχές του 2018, στηρίζοντας με αυτές την Οργανωμένη Αγωνιστική Κυνοφιλία, την Επιλεκτική Αναπαραγωγή & την προώθηση του Ελληνικού Ιχνηλάτη & του Κρητικού Λαγωνικού.
Η πρώτη ΥΑ βοηθά ουσιαστικά στην ανάπτυξη και βελτίωση όλων των Φυλών της Ομάδας 6 (Ιχνηλάτες), ειδικά δε στην Διεθνή προβολή του "Εργασιακού Προτύπου" της Εθνικής μας Φυλής (Ελληνικού Ιχνηλάτη, ήδη αναγνωρισμένου από την F.C.I.). Πέραν αυτών έχει ουσιαστικότατη συμβολή στην προβολή και Διεθνή Αναγνώριση της Ελληνικής Φυλής του Κρητικού Λαγωνικού. Οι Φυλές αυτές μέχρι σήμερα παρέμεναν σε αγωνιστική αφάνεια, όπως και η διεθνής τους προβολή.
Η δεύτερη ΥΑ αφορά στην ουσιαστικότατη βελτίωση της λειτουργίας των Ελεγχόμενων Κυνηγετικών Περιοχών με την προσθήκη Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ) Δεικτών στην Ορεινή Πέρδικα, καθώς επίσης την άδεια διεξαγωγής ΑΚΙ για Ιχνηλάτες σε Ελεγχόμενες Κυνηγετικές Περιοχές.
Ο κ. Φάμελλος λαμβάνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τον ΚΟΕ για την Εκδήλωση αυτή, έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά όλα τα θέματα που άπτονται του χώρου μας & δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα υπογράψει & άλλη ευεργετική ΥΑ για αίτημά μας που εκκρεμεί εδώ & καιρό.
Ο ΚΟΕ πέραν του κ. Φάμελλου ευχαρίστησε απονέμοντας αναμνηστικές πλακέτες σε Προέδρους Κυνηγετικών Συνομοσποδιών & Κυνηγετικών Συλλόγων που συνέβαλαν, υποστηρίζοντας τις θέσεις μας προς τον κ. Φάμελλο.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γκουζούνας για τον ΟΚΑΔΕ & ο Φώτης Πεσιλής για τον ΟΦΕΙ ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον κ. Φάμελλο απονέμοντας αναμνηστικά δώρα.
Ακολούθησε κοκτέιλ για τους παρευρισκόμενους.