Ανακοίνωση σχετικά με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

 

Επειδή πληροφορηθήκαμε οτι ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός Μελών δεν έχει λάβει ακόμα & σήμερα τις Προσκλήσεις για την Έκτακτη Γ.Σ. του Σωματείου μας της 3η Απριλίου,

η ημερομηνία της οποίας είναι αναρτημένη βέβαια στην Ιστοσελίδα μας από τον Ιανουάριο, όταν δηλαδή ανεβλήθη η ΓΣ και άλλαξε η αρχική ημερομηνία, τα Μέλη αυτά μπορούν να στείλουν σήμερα αίτημα στον ΚΟΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από την ηλεκτρονική διεύθυνση που θέλουν να ενημερώνονται, ώστε να τους αποσταλούν αυτά & ηλεκτρονικά.
Η Πρόσκληση έχει αναρτηθεί στα γραφεία μας σύμφωνα με το Καταστατικό μας (Άρθρο 19) από την Τετάρτη 23.03.2016 & επιπροσθέτως έχει αποσταλεί την ίδια ημερομηνία (μαζί με τα συνημμένα) & ταχυδρομικά.

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε, προφανώς από δυσλειτουργία των ΕΛΤΑ, να παρατείνει την λήψη των «Αιτήσεων από Αρωγά σε Τακτικά Μέλη», μέχρι αύριο 1η Απριλίου στις 12:00 (μεσημέρι).