Αίτηση προς έκδοση Βεβαίωσης Ερασιτέχνη Εκτροφέα (Β.Ε.Ε.)

veveosi adeias erasitechni ektrofea small

Όσοι Ερασιτέχνες Εκτροφείς επιθυμούν να λάβουν από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος τη Βεβαίωση του άρθρου 2 παρ. 9 του ν. 4830/2021, προκειμένου για την προβλεπόμενη στο ίδιο άρθρο εγγραφή τους στο Μητρώο Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Εκτροφέων του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς (ΕΜΖΣ), παρακαλούνται να αιτηθούν σχετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την έγκριση της αίτησης απαιτείται να πληρούνται αθροιστικά οι εξής προϋποθέσεις:

- πλήρως συμπληρωμένο το έντυπο της έγγραφης αίτησης προς έκδοση Βεβαίωσης Ερασιτέχνη Εκτροφέα (Β.Ε.Ε.), με αναφορά των ατομικών στοιχείων του προσώπου (Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ.)
- Το φυσικό πρόσωπο που αιτείται πρέπει να είναι Μέλους του ΚΟΕ οικονομικά τακτοποιημένο έως και το προηγούμενο ημερολογιακό έτος.
- Το φυσικό πρόσωπο που αιτείται πρέπει να είναι κάτοχος ή συγκάτοχος Επωνυμίας Εκτροφείου, κατοχυρωμένης από την Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία (F.C.I.) όπως πιστοποιείται από τα αρχεία ΚΟΕ/FCI.
- Το φυσικό πρόσωπο που αιτείται πρέπει να είναι κύριος ενός τουλάχιστον καθαρόαιμου σκύλου εγγεγραμμένου στο Ελληνικό Γενεαλόγιο του ΚΟΕ (ΒΕΚ ή ΒΕΑ), όπως πιστοποιείται από τα αρχεία ΚΟΕ/FCI.
- Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούντος ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην έντυπη αίτηση είναι αληθή και δεν έχει καταδικασθεί τελεσίδικα για ποινικό αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται από το ν. 4830/2021.

Το έντυπο της έγγραφης αίτησης μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ