Διεθνείς Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων Ιχνηλατών CACT/CACIT

O Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Διεθνείς Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων για Ιχνηλάτες στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2022 στα Γρεβενά.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι οι τελευταίοι από μια σειρά Προκριματικούς Αγώνες Επιλογής Εθνικής Ομάδας για το Κύπελλο Ευρώπης Ιχνηλατών 2022, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στην Σερβία.
Τους Αγώνες θα κρίνουν  οι κ.κ. Giancarlo Bosio, Radivoje Tomasevic, Aleksandar Beljic, Αθανάσιος Γκόπης, Φώτης Πεσιλής και Γιάννης Φραγγίδης.

Επιπλέον στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Κριτών Εργασίας Ιχνηλατών με θέμα την Ανάλυση των Κανονισμών του Κυπέλλου Ευρώπης Ιχνηλατών Σκύλων. Το Σεμινάριο θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι Κριτές, οι Δόκιμοι Κριτές Εργασίας και οι κυναγωγοί Ιχνηλατών Σκύλων και όσοι άλλοι επιθυμούν.
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής (ΣΑΒΒΑΤΟ ή/& ΚΥΡΙΑΚΗ) για τους Αγώνες θα πρέπει να αποσταλούν στον ΚΟΕ με fax (210 8125167) ή με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι την Τρίτη 06.09.2022
Το σημείο συνάντησης και τις δύο ημέρες (προς αναχώρηση για τον χώρο των Αγώνων) για τους συμμετέχοντες & θεατές, θα είναι ξενοδοχείο ΜΗΛΙΩΝΗ, ενώ η αναχώρηση για τον χώρο των Αγώνων έχει ορισθεί στις 05:30 π.μ.