ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

poster 1 April 2022small

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξαιτίας της αναβολής της δεύτερης ημέρας των “2ων Προκριματικών & Πρωταθληματικών Aγώνων Agility” λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (20.03.2022),

οι διαδρομές που δεν πραγματοποιήθηκαν θα προστεθούν στο Σαββατοκύριακο των “3ων Προκριματικών & Πρωταθληματικών Αγώνων” που διοργανώνει ο ΚΟΕ στις 16. & 17.04.2022 στο Marathon Land.
Ως εκ τούτου θα προστεθεί μία επιπλέον διαδρομή ανά Κατηγορία στην κανονική ροή του προγράμματος των Αγώνων και συγκεκριμένα:

  • Στις επιπλέον αυτές διαδρομές μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι ομάδες χειριστών και σκύλων που είχαν δηλώσει συμμετοχή για την Κυριακή 20.03.2022 στις Κατηγορίες αυτές.
  • Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν επιθυμούν εν τέλει να συμμετάσχουν στις επιπλέον (από αναβολή) διαδρομές μπορούν να αιτηθούν στον ΚΟΕ με την φόρμα και να λάβουν επιστροφή του ποσού συμμετοχής της ημέρας αυτής.
  • Τα αποτελέσματα των επιπλέον αυτών διαδρομών θα προσμετρηθούν στα αποτελέσματα του combi Σαββατοκύριακου των “2ων Προκριματικών & Πρωταθληματικών Αγώνων 2022”.