Κύπελλο Ελλάδος Βρετανικών & Ηπειρωτικών Δεικτών 2021-2022

KYPELLO1small  

KYPELLO2small  KYPELLO3smalla  KYPELLO4small

 

15 Χρόνια ήδη (με εξαίρεση την περσινή χρονιά των ακυρώσεων…) στο τέλος Φεβρουαρίου κλείνει το “Κύπελλο Ελλάδος Βρετανικών & Ηπειρωτικών Δεικτών” που ξεκινά το Καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς.
Οι Απονομές έγιναν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου σε ένα πολύ ευχάριστο & γιορταστικό κλίμα, στο Εστιατόριο “Πέρδικα” στη Χρυσαυγή του Λαγκαδά.
Σκοπός της Εκδήλωσης είναι να ανακοινώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να συγχαρούμε & να απονείμουμε τα Κύπελλα στους “Καλύτερους Σκύλους, Εκτροφείς & Κυναγωγούς του Κυπέλλου 2021 - 2022” (που είναι το αντίστοιχο Βαθμολογικό Σύστημα για Δείκτες σε Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων), να κόψουμε την μία από τις δύο Πίτες της Χρονιάς, που παραδοσιακά κόβουμε για περισσότερα από 15 χρόνια στην Μακεδονία.
Ο “τυχερός” που βρήκε το νόμισμα & πήρε το Αναμνηστικό του ΚΟΕ, είναι το Μέλος μας Δημήτρης Παχής, που του ευχηθήκαμε από καρδιάς Καλή Χρονιά με επιτυχίες & να είναι πάντα γερός & τυχερός!

Photographs from the Awarding of the Best Dogs, Breeders & Handlers of the “Greek Cup for British & Continental Pointers 2021 - 2022” which runs for 15 years & we are still counting…, from the Traditional New Year’s Pie, where the one who finds the coin which is baked in the cake, is said to have a Lucky Year