Ανακοίνωση για εθελοντική βοήθεια στα πυρόπληκτα ζώα

 

 

prosfero.grsmal

Ενημερωθήκαμε ότι:
“Στο σταθμό του Γαλατσίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ούτε σε τροφές ούτε σε crate ούτε σε εθελοντές. Παρακαλούμε να μην προσέρχεται ο κόσμος αν δεν υπάρχει έκκληση γιατί δημιουργείται πρόβλημα στη διαχείριση”
Οπότε θα σας ενημερώσουμε μόλις παρουσιαστεί ανάγκη βοηθείας.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τη διαχείριση της Σελίδας μας (FB) και για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε αναρτήσεις όποτε παρίσταται ανάγκη, ελπίζουμε ότι θα λυθεί σύντομα
2. O ΚΟΕ στην προσπάθεια να συνδράμει ενεργά τα πυρόπληκτα ζώα, πρόκειται να προβεί στις παρακάτω ενέργειες και δράσεις
➢ Συντονισμό εθελοντών “Μελών & Φίλων”, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην Ομάδα Δράσης που συστάθηκε από την κυβέρνηση, εκπροσωπούμενη από τον Θοδωρή Λιβάνιο, το Δήμο Γαλατσίου, το ΓΕΕΘΑ, την Περιφέρεια Αττικής και το Dogs’ Voice, σε “Σταθμό” -προσωρινό χώρο φιλοξενίας- των πυρόπληκτων ζώων χωρητικότητας 300 θέσεων για σκύλους, ο οποίος θα λειτουργήσει μέχρι την 5/9 στο πρώην λατομείο “ΛΑΤΟ” του Δήμου Γαλατσίου
➢ Υποστήριξη οικονομική με αγορές-προμήθειες στο Σταθμό Γαλατσίου, για κάλυψη των παρακάτω τρεχουσών αναγκών (θα σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές)
• Crate μεγάλου μεγέθους: είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.
• Μεγάλες λεκάνες και σακούλες με πάγο για το σταθμό του Γαλατσίου
• Αντιπαρασιτικά για το σταθμό Γαλατσίου
• Σκίαστρα
• Για εθελοντισμό μπορείτε να προσέρχεστε στο Σταθμό του παλαιού λατομείου Γαλατσίου 06:00-01:00.
➢ Υποστήριξη οικονομική στην ANIMA https://www.wild-anima.gr/ τον Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής που ιδρύθηκε το 2005 για την περίθαλψη άγριων ζώων στην Ελλάδα.
3. Παρακαλούμε πολύ όσοι έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε οποιαδήποτε βοήθεια, είτε με εθελοντική παρουσία, είτε με προσφορά αναγκαίων, να μας ενημερώσετε με μήνυμα στo: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας για ποια δράση προσφέρεστε και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail)