Βράβευση του “ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016" / Awarding of the "DOG OF THE YEAR 2016"

 

peoplepainting
cup
 
Μικρός σε μέγεθος αλλά πολυνίκης, ο “CH.GR.AM.,JCH.CY.GR. MYSTIC LEGION DRAGO" (ΒΕΚ-141226), Τσιουάουα Μακρύτριχος, ιδιοκτησίας & εκτροφής Απόστολου Ραπτάκη & Γιώργου Παπαδόπουλου, συγκεντρώνοντας 886,5 Βαθμούς στο Βαθμολογικό Σύστημα του ΚΟΕ, αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Σκύλος στην Ελλάδα για το 2016.
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου & ακριβώς πριν την ανάδειξη του Καλύτερου Έκθεσης, με μεγάλη χαρά βραβεύσαμε τον “DRAGO” σαν τον Καλύτερο Μορφολογικά Σκύλο του 2016, αυτόν δηλαδή που συγκέντρωσε αθροιστικά μέσα στη χρονιά, από όλες τις Εκθέσεις στην Ελλάδα, την υψηλότερη βαθμολογία.
Ένα καταπληκτικό πορτρέτο του Drago σε λάδι, έργο του ζωγράφου μέλους μας Γιάννη Γεωργακόπουλου, ο οποίος το προσέφερε αφιλοκερδώς στον ΚΟΕ για τον Σκύλο της Χρονιάς 2016 & ένα Κύπελλο με αναμνηστική πλακέτα, είναι τα νέα αποκτήματα του “MYSTIC LEGION DRAGO” για την διάκρισή του αυτή.
Στην απονομή, ο Drago καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που θαύμασε για μία ακόμα φορά τον πολύ όμορφο, αλλά & ιδιαίτερα χαριτωμένο σκύλο, με τη γεμάτη αέρα & αυτοπεποίθηση κίνησή του μέσα στο στίβο, αντιστρόφως ανάλογη του πολύ μικρού του μεγέθους, κάνοντας έτσι για άλλη μία φορά ευτυχισμένους τους δύο ιδιοκτήτες του που είναι & οι περήφανοι εκτροφείς του.
Ευχόμαστε στον Απόστολο Ραπτάκη & στον Γιώργο Παπαδόπουλο να συνεχίσει με επιτυχία την υπέροχη καριέρα του ο Drago & να πανηγυρίσουν πολλές-πολλές φορές ακόμα, ανώτατες διακρίσεις !
 
The long-haired Chihuahua "CH.GR.AM.,JCH.CY.GR. MYSTIC LEGION DRAGO" (ΒΕΚ-141226) owned & bred in Greece by Apostolos Raptakis & George Papadopoulos, got the Title "DOG OF THE YEAR 2016", having earned 886,5 points.
We congratulate his Breeders & Owners & wish them lots of new Titles for their "Drago" in the coming years !