Ανακοινώσεις

caution testkok min Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 20.02.2017 & που είναι οι εξής:

* Ιδιοκτήτες & Κυναγωγοί οι σκύλοι των οποίων επιλέγονται για τις Εθνικές Ομάδες, θα πρέπει να είναι Μέλη του Κ.Ο.Ε. (ή να εγγράφονται την ημέρα επιλογής)


* Σχετικά με την επιλογή των Εθνικών Ομάδων Α.Κ.Ι. οι σκύλοι που θα επιλεγούν θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν λάβει μέρος σε ένα Αγώνα του Κ.Ο.Ε. στο Κύπελλο Ελλάδος Βρετανικών & Ηπειρωτικών Δεικτών 2016-2017, μέσα στην χρονιά που γίνεται η επιλογή (2017)


* Ακυρώνεται ο προγραμματισμένος για 4-5 Μαρτίου 2017, 2ος Προκριματικός Αγώνας Mondioring, λόγω πολύ χαμηλού αριθμού συμμετοχών & τεράστιου κόστους διοργάνωσης. Η σύνθεση της Εθνικής μας Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FCI - Federation Cynologique Internationale για το θα ανακοινωθεί εντός του Μαρτίου. (Ο 2ος Προκριματικός Αγώνας για το ΙΡΟ καθώς & οι Εξετάσεις Εργασίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο Marathon Land -Μαραθώνα/Αθήνα στις 4-5.03.2017)