Βράβευση του “ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015” / Awarding the "DOG OF THE YEAR 2015"

Ένας Μπούλντογκ, ο “INT.CH., Grand CH., SOUL GUARDIAN ATLAS" (ΒΕΚ-111208) ιδιοκτησίας του Μάνου Ματσάκη & Ελληνικής Εκτροφής της Σίσσυς Αδραμιτλή, συγκεντρώνοντας 522,5 Βαθμούς στο το Βαθμολογικό Σύστημα του ΚΟΕ, αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Σκύλος του 2015.


Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου & ακριβώς πριν την ανάδειξη του Καλύτερου Έκθεσης της τρίτης & τελευταίας ημέρας των Φθινοπωρινών μας Εκθέσεων, με μεγάλη χαρά βραβεύσαμε τον “Sumo” (αυτό είναι το "κατά κόσμον" όνομα του ) σαν τον Καλύτερο Μορφολογικά Σκύλο της προηγούμενης χρονιάς, αυτόν δηλαδή που συγκέντρωσε αθροιστικά μέσα στη χρονιά, από όλες τις Εκθέσεις στην Ελλάδα, την υψηλότερη βαθμολογία.
Ένα καταπληκτικό πορτρέτο του Sumo σε λάδι, έργο του ζωγράφου μέλους μας Γιάννη Γεωργακόπουλου, ο οποίος το προσέφερε αφιλοκερδώς στον ΚΟΕ για τον Σκύλο της Χρονιάς 2015 & ένα Κύπελλο με αναμνηστική πλακέτα, είναι τα νέα αποκτήματα του “SOUL GUARDIAN ATLAS” για την διάκρισή του αυτή.
Στην απονομή, ο Sumo καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που θαύμασε για μία ακόμα φορά όχι μόνο έναν πολύ όμορφο σκύλο, αλλά & την εξαιρετική του κίνηση, κάνοντας ευτυχισμένο τον ιδιοκτήτη του & ιδιαίτερα περήφανη την εκτροφέα του.
Ευχόμαστε στον Μάνο Ματσάκη να συνεχίσει με επιτυχία την υπέροχη καριέρα του σκύλου του & να πανηγυρίσει πολλές-πολλές φορές για ανώτατες διακρίσεις.
The Bulldog “INT.CH., Grand CH., SOUL GUARDIAN ATLAS” aka Sumo, (ΒΕΚ- 111208) owned by Manos Matsakis & bred in Greece by Sissy Adramitli, got the Title "DOG OF THE YEAR 2015", having earned 522,5 points.
We congratulate his Owner as well as his Breeder & wish lots of Titles in the coming years !

 

dogoftheyear2015a

dogoftheyear2015b

 

dogoftheyear2015