Οι ανακοινώσεις των Αποτελεσμάτων, οι Απονομές των Κυπέλλων καθώς επίσης & οι Ανακοινώσεις των Εθνικών μας Ομάδων:

* Στις 4 & 5 Μαρτίου στο Marathon Land , στον Μαραθώνα Αττικής, θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος 2ος Προκριματικός Αγώνας για την επιλογή της Εθνικής μας Ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΙΡΟ 2017 της FCI - Federation Cynologique Internationale, στο Meppen της Γερμανίας 12-17 Σεπτεμβρίου.

caution testkok min Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 20.02.2017 & που είναι οι εξής:

caution testkok min   ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας της 03.04.2016, το ΑΡΘΡΟ 4 του Κεφαλαίου IV, Κανονισμοί Ομίλων Μελών, Είδη Ομίλων, του Εσωτερικού μας Κανονισμού τροποποιείται ως κάτωθι:


caution testkok min Από 01.01.2017 θα είναι απαραίτητη η αναγραφή στην ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΓΕΝΝΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ του αριθμού Ηλεκτρονικής Ταυτοποίησης 

caution testkok min

Η ευζωία των σκύλων σας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Σας παρακαλούμε πολύ προστατέψτε τους σεβόμενοι όλες τις παρακάτω συστάσεις:

Ένας Μπούλντογκ, ο “INT.CH., Grand CH., SOUL GUARDIAN ATLAS" (ΒΕΚ-111208) ιδιοκτησίας του Μάνου Ματσάκη & Ελληνικής Εκτροφής της Σίσσυς Αδραμιτλή, συγκεντρώνοντας 522,5 Βαθμούς στο το Βαθμολογικό Σύστημα του ΚΟΕ, αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Σκύλος του 2015.

Εκ παραδρομής στην πρώτη σελίδα του Προγράμματος των Εκθέσεων αναφέρονται λάθος οι Κριτές του Καλύτερου Ελληνικών Φυλών στα Τελικά των Εκθέσεων.

Σελίδα 1 από 5